rádi bychom Vás pozvali do restaurace Hotelu HEIPARK na steakové speciality, které jsme na tento víkend připravili jako doplněk stálého jídelního lístku.
Rezervujte si stůl v restauraci včas telefonicky na 597 070 410 nebo e-mailem na hotel@heipark.cz. Ke každé rezervaci dostanete od nás aperitiv zdarma.
Nabídka steakových specialit 25. 10. - 27. 10. - Hotel HEIPARK
150 g Kuřecí supreme s mrkvovo-zázvorovým puré, jemně zauzený juice - 156 Kč
200 g Sumeček Africký s šafránovým kuskusem, rybí espuma - 198 Kč
300 g RIB EYE steak na opečených bramborách s grilovanou zeleninou - 295 Kč
180 g Hovězí hamburger v housce na extra tenkých hranolkách - 179 Kč
Slovníček pojmů:
Supreme - kuřecí prso s částí křídla
Juice - jemně zauzený výpek z kostí
Espuma - pěna vytvořena pod tlakem N2O (je součástí molekulární gastronomie)
Rib eye - hovězí steak z žeberní části - jedná se o plátek vysokého roštěnce
Těšíme se na Vaší návštěvu.